Nyheter & Evenemang

2022 - 2023

Sidenkällaren - Din självklara festlokal i Stockholm

Välkommen till Sidenkällarens nyhetssida! Här kommer du finna nyheter och information om vår festlokal i Stockholm, kommande events och mycket annat. 

Festlokal stockholm champagne

Välkommen till Sidenkällaren - Partylådornas Eldorado i Stockholm!

Ska du planera en fest i Stockholm? Letar du efter den perfekta festlokalen som kommer att överträffa alla förväntningar? Då behöver du inte leta längre! Välkommen till Sidenkällaren, en av dom mest eftertraktade festlokalerna i hela Stockholm, som ligger bekvämt belägen på Repslagargatan 15D, nära Slussen och Medborgarplatsen.

Sidenkällaren är inte bara en festlokal, det är en upplevelse i sig. När du kliver in i vår eleganta och moderna lokal möts du av en atmosfär som omedelbart sätter stämningen för ditt evenemang. Med sina imponerande arkitektoniska detaljer och sofistikerade design har Sidenkällaren allt som krävs för att göra din fest minnesvärd.En fest för alla tillfällen: Oavsett om det är ett företagsevenemang, en födelsedagsfest, en bröllopsfest eller något annat speciellt tillfälle, kan vi anpassa Sidenkällaren för att passa just din fest. Med kapacitet för upp till 200 gäster, flexibla sittningsarrangemang och den senaste ljud- och ljusutrustningen, kan du vara säker på att din fest kommer att vara en fullträff.Kreativa teman och dekorationer: Vad sägs om att ha en tropisk fest mitt i vintern, eller kanske en vintagefest som tar dig tillbaka till gamla tider? Med vårt breda utbud av teman och dekorationer kan du skapa precis den fest du drömt om. Vår personal är också öppen för dina vilda idéer och hjälper dig att göra dem till verklighet.

Mat och dryck som förför smaklökarna: För att göra din festupplevelse komplett erbjuder vi exklusiva cateringtjänster. Vår begåvade kockgrupp kommer att skämma bort dina gäster med läcker mat och dryck som passar alla smaker och preferenser. Luta dig tillbaka och njut av festen medan vi tar hand om alla detaljer.En festvåning som tar hand om allt: Glöm allt krångel med att organisera festen själv. Vår festvåning tar hand om allt - från planering till genomförande. Vår personal är fullproppad med erfarenhet och kreativitet och är här för att göra din fest till något extra speciellt.

Så nästa gång du letar efter den perfekta festlokalen i Stockholm, behöver du inte leta längre. Slå dig ner på Sidenkällaren och låt oss ta hand om resten. Det blir den mest minnesvärda festen någonsin - det lovar vi! Boka din plats nu och låt oss skapa en oförglömlig fest i hjärtat av Stockholm!

Tickets

For more information, please email us

When

September 20th - October 1Skapa magiska Bröllopsminnen i Stockholm!Det finns bara en chans att göra ditt bröllop oförglömligt, och Sidenkällaren vet precis hur man gör det! Med vår lyxiga utrymme och professionella team kan vi skapa en magisk bröllopsupplevelse som passar just er. Vårt mål är att förverkliga era drömmar och överträffa era förväntningar. Låt oss hjälpa er att skapa de mest kärleksfulla bröllopsminnena i Stockholm!

Bröllopsmagi i varje detalj: På Sidenkällaren är varje bröllop unikt, precis som kärlekshistorierna vi har äran att vara en del av. Vi lyssnar uppmärksamt på era önskemål och ser till att varje detalj speglar er personlighet. Med vår omtänksamma planering och professionella rådgivning kommer ni att känna er trygga och avslappnade genom hela processen.

Drömlika utrymmen för er stora dag: Vår lyxiga festvåning i Stockholm ger er den perfekta bakgrunden för er kärleksfest. Med sitt klassiska och sofistikerade utseende, kommer ni att känna er som prins och prinsessa. Vårt utrymme kan anpassas för både intima bröllop och storslagna fester, så oavsett storlek på sällskapet kan vi skapa en magisk atmosfär.

En gastronomisk resa för smaklökarna: Vår catering är enastående och designad för att få smaklökarna att jubla. Vår kockgrupp har en passion för matlagning och använder enbart de bästa råvarorna för att skapa smakrika och kreativa rätter. Oavsett om ni önskar en festmåltid, buffé eller en smakfull trerättersmiddag, kan vi göra det till verklighet.


Professionell och omtänksam service: Vårt team av erfarna och kärleksfulla bröllopsplanerare står vid er sida för att se till att allt flyter smidigt på er stora dag. Från det ögonblick ni kliver in genom våra dörrar till det att den sista dansen är dansad, kommer vi att vara där för att säkerställa att ni och era gäster känner er omhändertagna.

Sidenkällaren - För evig kärlek: Sidenkällaren är inte bara en bröllopslokal, det är en plats för kärlek och gemenskap. Vi strävar efter att skapa minnen som kommer att leva för evigt i era hjärtan. Så låt Sidenkällaren vara en del av ert kärleksäventyr i Stockholm - vi lovar att det blir en bröllopsdag att minnas!

Tickets

For more information, please email us

When

September 20th - October 1